Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


6 Φεβ 2013

Αννούλα, σε βαρεθήκαμε...


Μιχαλού
Μονιμοποίηση της βίας από την τηλεόραση επιδιώκει ο Νίκος Δένδιας, σε συνεργασία με το επικοινωνιακό επιτελείο της τρικομματικής Κυβέρνησης!!!

Μέχρι και την Άννα Παναγιωταρέα, τη θυμάστε; Αυτή με το άσπρο τσουλούφι έχουν επιστρατεύσει, αγνοώντας ότι ο κόσμος αυτή και τους ομοίους της τους έχει φτύσει προ πολλού.

Το μόνο που καταφέρνουν με όλα αυτά είναι να αυτοαποκαλύπτονται. Δίνουν αφορμές στην κοινωνία, για να ξεσηκωθεί. Γιατί από αιτίες έχει χορτάσει πια. Τρία χρόνια μνημονικά  μας φόρτωσαν  στην πλάτη μας . Πλέον φοβούνται. Τρέμουν και την σκιά τους. Καλά κάνουν.

Γιατί όταν βαφτίζουν εικοσάχρονα παιδιά «τρομοκράτες» φαίνεται να τα έχουν κάνει επάνω τους από ιδεολογικό φόβο!!! Σαν τα κατουρημένα παντελόνια που φορούν  όλα τα φασιστοειδή που τα τελευταία τριάντα χρόνια της νεότερης ιστορίας της κακόμοιρης Ελλάδας, χρησιμοποιούν ως φερετζέ το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για να κρύψουν τα φιδίσια τους ένστικτα

Απεταξάμην την βία; Ρωτούν, προκαλώντας το ΣΥΡΙΖΑ!!! Απεταξάμην απαντά; Με την κρατική βία όμως τι γίνεται; Την τρώμε καθημερινά στα μούτρα μας; . Εκτός και αν πιστεύετε ότι  οι περίπου 3000 αυτοκτονίες, έγιναν για πλάκα Όπως και να χει έχετε για όλα λύσεις. Με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, με επιτάξεις και με επιστρατεύσεις κυβερνάτε…Μας γυρνάτε σε άλλες εποχές… Για λίγο χρόνο εξουσίας!!! Το πολιτικό σας τέλος είναι κοντά. Και τότε το χαμόγελο θα ξανανθίσει στα πρόσωπα των παιδιών….ΠΟΝΤΙΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...