Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


26 Σεπ 2012

Δεν τους ενοχλούν οι πραγματικές αυτοκτονίες, μόνο οι εικονικές



Είναι από τις ειδήσεις που σε κάνουν να εξοργίζεσαι για το πώς μπορεί το κράτος να λειτουργεί λανθασμένα ενώ σε σωστά πράγματα να μη λειτουργεί καθόλου. Ο λόγος για τον αστυνομικό ο οποίος σε κινητοποίηση που έγινε πριν μερικές ημέρες στο Σύνταγμα, έβαλε μια θηλιά στο λαιμό του και αναπαράστησε μια αυτοκτονία στην οποία τον οδηγούν τα μέτρα που ετοιμάζονται, οι περικοπές στα ειδικά μισθολόγια και οι μισθοί πείνας για ανθρώπους που προστατεύουν τους πολίτες από το έγκλημα.

Ο αστυνομικός αυτός καλείται τώρα σε απολογία από την υπηρεσία του για το συγκεκριμένο χάπενινγκ με τις αγχόνες. Για να αποδειχθεί ότι η πανίσχυρη… υπηρεσία, όποια κι αν είναι αυτή, κάνει τα στραβά μάτια σε άλλες περιπτώσεις αλλά δεν αφήνει τέτοιες περιπτώσεις να περάσουν. Τι έπαθαν άραγε οι ανώτεροί του; Προσβλήθηκαν από την εικόνα; Χαλάει το ίματζ της Ελληνικής Αστυνομίας; Άραγε υπήρξε άνωθεν εντολή για την ΕΔΕ; Δεν τους πειράζουν οι ρακένδυτοι και πεινασμένοι αστυνομικοί, δεν τους πείραξαν τα περιπολικά χωρίς καύσιμα και τα φθηνά αλεξίσφαιρα γιλέκα ή οι διαλυμένες αστυνομικές μηχανές και τους πείραξε ο αστυνομικός που έβαλε τη θηλιά;

Δηλαδή οι αστυνομικοί που θα οδηγηθούν σε πραγματική αυτοκτονία από τα μέτρα που τους οδηγούν στην εξαθλίωση, αυτοί θα τους συγκινήσουν;

«‘Ακουσον, άκουσον! Τώρα τους ενοχλεί και ο αγώνας μας! Ακόμα και αυτή η κραυγή αγωνίας για την επιβίωσή μας! Δεν τους προβληματίζουν οι καταστροφικές και απαξιωτικές αποφάσεις που λαμβάνουν, βυθίζοντας τον ένστολο στη φτώχεια, στο άγχος και στην ανασφάλεια, αλλά το γεγονός ότι προσβλήθηκε λέει η «δημόσια αιδώς» από το χάπενιγκ με τις αγχόνες κατά τη διάρκεια της συγκλονιστικής μας πανελλαδικής διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος, την 6-9-2012! Και γι’ αυτό πρέπει να ασκηθεί πειθαρχικός έλεγχος για αναξιοπρεπή συμπεριφορά! Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο, εν έτει 2012», τονίζουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι Ομοσπονδίες των αστυνομικών.

Είναι από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τους αστυνομικούς. Αν θέλουν πένητες ένστολους τότε θα πληρώσουν και το τίμημα της απαξίωσής τους.

http://greeknation.blogspot.gr/2012/09/blog-post_4959.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...