Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


29 Σεπ 2011

Παραφρόνησε: Ο Ταγίπ απειλεί τη δύση με πυρηνικό πόλεμο!!

ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ!!!
Ο Ταγιπ με τον... Γρόϊο στα Σκόπια - την Πέμπτη - για άλλη μια φορά θα μιλήσουν τη γλώσσα του Μ.Αλεξάνδρου και θα ανταλλάξουν όρκους αλληλεγγυης απέναντι στον κοινό...εχθρό, τους (άτιμους) ...έλληνες! Μάλιστα σήμερα ο Ταγίπ στην τελετή αποδοχής του πλοίου MILGEM στον τουρκικό στόλο (που έγινε όλως τυχαίως την ημέρα της 473ης επετείου της νικηφόρου για τους Οθωμανούς ναυμαχίας της Πρέβεζας )...τους καράφλιασε όλους, όσους βρέθηκαν
εκει να τον ακούσουν έστω από υποχρεωση (και όσοι είχαν λίγα μαλιά τους έπεσαν κι αυτά - σταυροκοπούμενοι -ακομη και οι...μουσουλμάνοι - λέγοντας "μπλέξαμε με εναν τρελό, παράφρονα"). Τι είπε; Οτι θα προμηθευτεί πυρηνικά όπλα για νικήσει την...Δύση! Χωρις πλάκα! Είπε λοιπόν ο Ρ.Τ. Ερντογάν: «Ακόμα και χώρες με εθνικό εισόδημα πολύ χαμηλότερο από το δικό μας αποφάσισαν να φτιάξουν πυρηνικά όπλα, επειδή τα διέθεταν οι αντίπαλοί τους και το κατάφεραν. Αυτό μπορεί να κάνει και η Τουρκία αν χρειαστεί!».
Και συμπλήρωσε: «Τότε ο στόλος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας νίκησε τον μεγαλύτερο σε μέγεθος στόλο της Δύσης και στέλνει ένα σαφές μήνυμα στο σήμερα. Συνιστώ στη διεθνή κοινότητα να διδαχτεί από το μάθημα της νίκης στην Πρέβεζα. Τα τουρκικά εθνικά συμφέροντα δεν τελειώνουν στις ακτές μας. Ξεκινούν από την Ανατολική Μεσόγειο και τη Διώρυγα του Σουέζ και φθάνουν μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό».
Ενω στο Αιγαίο απο χθες είχαμε τις πιο σκληρές αερομαχίες της χρονιάς με οπλισμένα πολεμικά αεροσκάφη - και στις οποιες εαν είχαν εξελιχθεί σε πολεμικές, θα είχαν καταρριφθει όλα τα τούρκικα αεροσκάφη - ενω το "Πιρι Ρεϊς" γυροβολάει εξω απο την...Κυπριακή ΑΟΖ, σαν την άδικη κατάρα! Και όπως σχολίαζε έμπειρος πολιτικός παρατηρητής «νόμιζαν οτι επειδή βγάλανε με ταρατατζουμ και κάμερες το...Πιρι Ρεϊς θα είχαμε κατουρηθει απο το φόβο μας, όπως παλιότερα εκανε καθε φορά η φοβική και μικρή ελλαδίτσα των μικρομεσαίων πολιτικάντηδων της δεκαρας...να μην πω της πενταρας. Μόνο που οι εποχές αλλάζουν...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...