Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


29 Δεκ 2010

Δολοφονία 33χρονης μητέρας στην Καλλιθέα

Σε προσωπικές διαφορές αποδίδει η αστυνομία το άγριο έγκλημα με θύμα 33χρονη ιδιωτική υπάλληλο, μητέρα δύο μικρών παιδιών, που έγινε στις 12 το μεσημέρι στην Καλλιθέα. Το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια της τετράχρονης κόρης του θύματος, ενώ στο διπλανό δωμάτιο ήταν στην κούνια του το εννεάμηνο μωρό της.

 Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία άγνωστος χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος της 33χρονης στον τρίτο όροφο όπου ήταν μόνη της με τα παιδιά, ενώ ο σύζυγός της βρισκόταν στη δουλειά του.
 
Την πόρτα του διαμερίσματος άνοιξε το τετράχρονο κοριτσάκι που από τα λίγα που μπόρεσε να πει στους αστυνομικούς είδε έναν άνδρα με μάσκα. Ο άγνωστος λογομάχησε με τη γυναίκα που πήγε στην πόρτα, την χτύπησε και στη συνέχεια την πυροβόλησε μια φορά με πιστόλι των εννέα χιλιοστών με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα στο κεφάλι. Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 
 
Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ένας κάλυκας από φυσίγγιο των εννέα χιλιοστών ενώ έρευνα για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. To τετράχρονο κοριτσάκι υποστηρίζεται ψυχολογικά από ψυχολόγους.



 ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...