Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


30 Νοε 2010

ΒΕΛΓΙΟ TO ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΗΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ . ΘΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ


From HEIL GAP
Έτσι, όπως σχεδιάζεται για κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος;

Η Ισπανία, η Πορτογαλία και το Βέλγιο πρόκειται να ακολουθήσουν την Ιρλανδία στην άβυσσο της κρίση του χρέους που απειλεί να καταστρέψει το ευρώ .

Επόμενοι στόχοι της «ευλογιάς ενός μνημονίου» είναι η Πορτογαλία, η Ισπανία και το Βέλγιο το οποίο και θεωρείται ως πιο αδύναμος δίπλα στη ζώνη του ευρώ 16-έθνων . (πρώην εθνών όπως επιτάσσει η παγκόσμια διακυβέρνηση) .

Το χρέος του Βελγίου φθάνει στο 100% του ετήσιου εθνικού εισοδήματος ενώ στην Πορτογαλία και Ισπανία το κόστος δανεισμού θα αυξηθεί απότομα .( ΕΔΩ η αύξηση των επιτοκίων του δανείου για 2011 από Δ.Ν.Τ. κατά 2 μονάδες πέρασε στα ψιλά γράμματα .)

(ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ?? Δυο ψιλομοναδες)

Οι νέες ανησυχίες που εκφράστηκαν σχετικά με το μέλλον του ευρώ με τα πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα της παραπαίουσας οικονομίας εξαπλώνεται σήμερα.

Το τελευταίο έθνος που αναρροφάται από την οικονομική κρίση είναι το Βέλγιο, μετά τα χρηματιστικά παιχνίδια των γνωστών τοκογλύφων «των λεγομένων αγορών» που ώθησαν το κόστος ασφάλισης του χρέους της χώρας σε πρωτοφανή επίπεδα.

Το αυξανόμενο κόστος του χρέους του Βελγίου είναι πλέον 100 τοις εκατό του ετήσιου εθνικού εισοδήματος. Αυτό είναι που δημιουργεί ανησυχίες είναι ότι θα μπορούσε να ενταχθεί η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ιταλία στην αυξανόμενη λίστα των χωρών που θα μπορούσαν να χτυπηθούν άγρια από μια οικονομική κρίση μαζί με την Ιρλανδία και την χώρα μας που ήδη επλήγησαν.

Η ευρωζώνη δέχθηκε ένα ακόμη πλήγμα χθες, μετά το ισπανικό και πορτογαλικό κόστος του δανεισμού που αυξήθηκε σημαντικά .

Εδώ η παγκόσμια διακυβέρνηση γνωρίζοντας ότι η ευρωζώνη κινδυνεύει να καταρρεύσει (πως άλλωστε να μην το γνωρίζει αφού όλα έγιναν σύμφωνα με δικά της σχέδια και με την βοήθεια των κατά τόπους ΓΑΠ-ιδων της) και ότι χώρες όπως η Ιρλανδία θα έχουν λίγες επιλογές εκτός από την έξοδο από το ευρώ ή να σβηστούν τα χρέη , οι τραπεζίτες και αξιωματούχοι της ΕΕ φαίνεται να επιδιώκουν να μια προκατασκευασμένη μια πλήρη κατάρρευση της Οικονομίας και κινούνται ακόμα πιο γρήγορα να πιέσει τις χώρες, όπως η Ελλάδα, στην προεπιλογή αυτή .


WE ARE ALL SOSIALIST NOW


Αν και το WE ARE ALL SOCIALIST NOW κάποιοι εκεί στην παγκόσμια διακυβέρνηση κατάφεραν και μας το μεταφράζουν πλέον σε ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΦΤΩΧΟΙ

χα, χα χα,

Στο επερχόμενο οικονομικό χάος - οι τράπεζες κλείνοντας το κατάστημα κ.λπ. – ίσως και με επείγοντα διατάγματα που θα μπορούσαν να περάσουν και που θα επιτρέπουν στους τραπεζίτες να εδραιώσουν την εξουσία εφαρμόζοντας ένα αστυνομικό κράτος. Στην Αυστρία, σχέδια έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπίσουν μια κρίση (και ίσως ένα μαζικό τρέξιμο στα ταμεία των τραπεζών για αναλήψεις των καταθέσεων) έχουν ήδη καταρτισθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών]

Πολλά είναι τα συμπεράσματα τελικά αν και όποιος ανέφερε μέχρι και προ ολίγου κάποια από αυτά χαρακτηριζόταν από το σύστημα σύριζα πασοκ κκε Ν.Δ. ως αντιδημοκρατικός εθνικιστής .
 http://tolimeri.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...