Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


27 Σεπ 2010

Βροχές σήμερα και αύριο Άστατος ο καιρός στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας


Με βροχές και καταιγίδες ξεκίνησε η Κυριακή σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα αρχίσουν να εξασθενούν από αργά το απόγευμα. Βροχερό θα είναι το σκηνικό του καιρού και αύριο.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες το πρωί, ενώ υπάρχει πιθανότητα να βρέξει σε ορισμένα σημεία του νομού.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, γρήγορα δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις, τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση θα υπάρξει από το μεσημέρι.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που κατά τόπους στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι ισχυρές.

Σταδιακή βελτίωση του καιρού στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία αναμένεται από το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές από το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς λίγες καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θα παρατηρηθούν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια και οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ.

Από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές και αύριο

Αύριο, Δευτέρα, αναμένονται βροχές και καταιγίδες στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα, στα Δωδεκάνησα και στο ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν πρόσκαιρες, τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα λίγων βροχών.
ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...