Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


18 Αυγ 2010

ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ

Σ.Α: Εδω και χιλιάδες χρόνια ο ελληνισμός τόσο γεωγραφικά όσο και βιολογικά συρρικνώνεται συνεχώς. Ακόμη και σήμερα οι γείτονές μας διεκδικούν εδάφη μας και τηρούν επιθετική στάση απέναντί μας. Ταυτόχρονα η Ελλάδα έχει κατακλυστεί απο εκατομμύρια λαθρομετανάστες που απειλούν όσο ποτέ άλλοτε την εθνική σύσταση της χώρας.

Το 90% και πλέον αυτών είναι άνθρωποι που στις χώρες τους ή ήταν εγκληματίες ή για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να μείνουν εκεί.

Πρώτοι και καλύτεροι οι Αλβανοί που όταν άνοιξαν οι μισέλληνες πολιτικοί μας τα σύνορα ήρθαν κατα χιλιάδες απευθείας απο τις αλβανικές φυλακές.

Ερχονται στην Ελλάδα όχι για να επιβιώσουν αλλά για να μαζέψουν το χρήμα και να το στείλουν στην πατρίδα τους.

Τα αισθήματά τους τα δείχνουν τόσο εντός της Ελλάδας με τις χιλιάδες εγκληματικές τους πράξεις τα τελευταία 15 χρόνια όσο και με τις δολοφονίες των Ελλήνων τις Βορείου Ηπείρου. Τελευταίο ρατσιστικό κρούσμα που απέκρυψαν τα ανθελληνικά μεγάλα ΜΜΕ της Ελλάδας ήταν η δολοφονική επίθεση εναντίον ελληνοπαίδων απο Αλβανούς στο Διαβατό της Βέροιας.

Βέβαια δεν φταίνε μόνο αυτοί. Κυρίως φταίνε οι ελληνικές ηγεσίες, που μόνο ελληνικές δεν είναι στην πράξη, γιατί δεν κάνουν τίποτα για να αποτρέψουν τις εγκληματικές πράξεις εναντίον των Ελλήνων. Αντίθετα μας προπαγανδίζουν οτι εμείς οι Ελληνες είμαστε ρατσιστές και πως πρέπει να δεχθούμε την πολυφυλετική και πολυπολιτισμική κοινωνία που η Νέα Τάξη Πραγμάτων προωθεί σε όλο τον πλανήτη.

Οπου εφαρμόστηκε το μοντέλο της πολυπολιτισμικής και πολυφυλετικής κοινωνίας, οι "ιθαγενείς" κατεσφάγησαν και εξαφανίστηκαν ολοκληρωτικά.

Η δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα απο Αλβανούς στην Χιμάρα αποτελεί ακόμη ένα ρατσιστικό κρούσμα ανθελληνισμού. Δυστυχώς η ξεπουλημένη ηγεσία μας και οι δήθεν ανθρωπιστές αριστεροί που τα παίρνουν απο τους Παγκοσμιοποιητές νοιάζονται για όλα τα φαινόμενα ρατσισμού εκτός απο το ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Αν θέλουν να μας διαψεύσουν δεν έχουν παρα να πάνε να διαδηλώσουν ενάντιον στον αλβανικό ρατσισμό στη Χιμάρα και να ζητήσουν να γίνουν δεκτά τα αιτήματα της ελληνικής μειονότητας στην περιοχή που για να γίνει μειονότητα υπέστη συστηματικές σφαγές....



Ο χάρτης που δημοσιεύεται τα τελευταία χρόνια στα περισσότερα αλβανικά ΜΜΕ δείχνει ξεκάθαρα ποια είναι τα σχέδια των Αλβανών ενάντια στην Ελλάδα και όχι μόνο. Βέβαια οι "προοδευτικοί" στην χώρα μας ποτέ δεν κατηγόρησαν τους Αλβανούς για "σωβινισμό" και "εθνικισμό". 
http://antipliroforisi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...